Talent Motivatie Analyse

Talent Motivatie Analyse

Wil jij meer uit jezelf of jouw medewerkers halen? Gelukkige en vitale werknemers die lekker op hun plek zitten presteren beter. Dit vertaalt zich naar een lager verzuim en een hogere productiviteit en daarmee ook omzet. Een manier om erachter te komen wat jou of jouw medewerkers drijft, is de Talent Motivatie Analyse (TMA), die ook wel de TMA Talentenanalyse wordt genoemd.

Wanneer zet je de TMA Talentenanalyse in?

Medewerkers zijn het meest gemotiveerd, effectief in werk dat goed bij hun karakter past. De TMA Talentenanalyse speelt hierop in en stelt de werknemer centraal.

De analyse maakt het mogelijk een objectieve, opbouwende en vooral diepgaande analyse van drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden te maken. Hierdoor is de TMA een ideaal middel bij verschillende vraagstukken zoals:

Wat krijg je inzichtelijk met de TMA Talentenanalyse?

Deze analyse is een zeer uitgebreide methode om drijfveren, talenten en ontwikkelmogelijkheden inzichtelijk te maken. Na afloop weet jouw medewerker dan ook precies wat hij/zij zelf kan doen om zichzelf verder te ontwikkelen. Ook ontdekt deze persoon welke taken energie kosten en wat zijn/haar valkuilen zijn.

Benieuwd hoe de TMA talentenkaart of de rapportage voor een werknemer eruit ziet?
Download de TMA talentenkaart
Download de TMA rapportage

Kennis van drijfveren en talenten

Authenticiteit op de werkvloer, is eigenlijk niets anders dan gehoor geven aan de unieke kwaliteiten en talenten van medewerkers. Daar waar talent optimaal benut wordt, excelleren medewerkers. Ze tillen zichzelf namelijk makkelijker naar een hoger niveau. En indirect dus ook de organisatie.

Ideaal middel voor loopbaan assessment

De TMA is een uitstekend loopbaan assessment. Het geeft inzicht in drijfveren en talenten en biedt daarmee veel mogelijkheden. Je ontdekt welke functies bij jouw medewerkers passen, maar ook hoe zij in hun huidige functie staan. Waar lopen zij tegenaan, welke uitdagingen brengt dat met zich mee en waarom?

De Talent Motivatie Analyse inzetten voor jouw bedrijf?

Benieuwd naar de mogelijkheden van de TMA Talentenanalyse voor jouw bedrijf? Neem dan contact met me op.

Onze opdrachtgevers