KOSTENLOOS ONTWIKKELADVIES
VANAF 1 DECEMBER WEER BESCHIKBAAR!

Het werk verandert. Het wordt digitaler, meer op afstand en er zijn zelfs banen die verdwijnen, zeker nu.

Herkenbaar? Dan is het gratis loopbaanadvies van NL leert door interessant voor jou. Je krijgt als werkende of werkzoekende de mogelijkheid om gratis ontwikkeladvies aan te vragen bij gekwalificeerde loopbaanadviseurs.

Het ontwikkeladvies begint met een arbeidsmarktscan met de testen van Icares. Zo krijg je inzicht in jouw kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt en (bij)scholingsmogelijk-heden die aansluiten op jouw ervaring en wensen.

Voorafgaand aan de 1e sessie vul je een online arbeidsmarkt, competentie-, interesse-, drijfveren- en beroepenscan in. Dit vormt samen met het vertrekpunt van dit traject, zodat we tijdens het traject aan de slag kunnen met de volgende aspecten:

  • Jouw huidige situatie en toekomstperspectieven
  • Wie ben ik en wat kan ik (drijfveren, kwaliteiten en talenten)
  • Toekomstoriëntatie (loopbaanmogelijkheden en/of ontwikkelkansen)
  • Consequenties op gebied van financiën, rechtspositie en persoonlijke situatie

Het traject bestaat uit 3 sessies van 1,5 uur. Waarvan er een extra eigen tijdsinvestering is van +/- 1 uur per sessie. 

Je kunt het op eigen initiatief aangaan en je hebt geen toestemming nodig van je werkgever. De subsidieaanvraag wordt door Leonie Rutten verzorgd. 

Interesse? Neem dan contact via contact@leonierutten.nl of meld je aan via het contactformulier.  

Via een vriendin van mij ben ik bij Leonie terecht gekomen, ik heb mij aangemeld via haar site en al snel belde ze mij daarover terug. Eigenlijk wist ik totaal niet of ik hier wel wat mee wou doen maar na het eerste telefonische gesprek met Leonie werd ik toch wel nieuwsgierig en enthousiast en was benieuwd wat dit mij zou brengen.

In het eerste persoonlijke gesprek met Leonie hebben we het over mijn werkverleden gehad en waarom ik eigenlijk de keuzes heb gemaakt om dat werk te gaan doen.  Leonie zette me aan het denken en waar ik eerst heel stellig van overtuigd was niet doen (creativiteit) bleek toch hetgeen te zijn waar ik heel erg blij van wordt.

Door de gesprekken en de fijne begeleiding van Leonie weet ik nu heel goed waar mijn hart ligt. Dankzij dit traject weet ik wat mijn kwaliteiten, talenten en competenties zijn.

M. Nijkamp

Ik ben ontzettend tevreden over het traject dat ik bij Leonie Rutten heb gevolgd. Het heeft mij inzicht gegeven in wie ik ben. Ook weet ik nu waar ik energie van krijg in mijn werk en weet ik wat niet bij mij past.

Persoonlijk vind ik het belangrijk om een klik te hebben om het maximale uit een traject te halen. Leonie is een open en eerlijke coach waardoor ze mij aan het denken heeft gezet.

Ik gun iedereen dan ook een traject bij Leonie.

E.K