Individuele coaching

Persoonlijk leiderschap is meer inzicht krijgen in jezelf en je bewust
worden van je eigen levenssituatie

Tijdens het individuele traject gaan we samen aan de slag met jouw hulpvraag en doelstellingen. De problemen waar jij tegenaan loopt worden besproken en behandeld door middel van gesprekken en oefeningen. Ik ga je hierbij effectief begeleiden, waarbij je op een andere manier tegen je dagelijkse handelen aan gaat kijken met als doel de juiste gedragsverandering te ontwikkelen. Met deze gedragsverandering zal jij je toekomst op een positieve manier beïnvloeden. Deze positieve impact geeft jou zelfvertrouwen waardoor jij krachtiger in het leven gaat staan

Besloten om samen dit mooie avontuur aan te gaan?

Jouw persoonlijke route naar succes begint altijd eerst met een telefonische afspraak. Tijdens het gesprek bespreken we globaal jou wensen en doelen en bepalen we samen of er een match tussen ons is. Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten zich veilig en vertrouwt voelen en dat de motivatie er is om aan de slag te gaan. Hiermee behalen we het beste resultaat.   


Werkwijze
Jouw persoonlijke traject is afgestemd op jouw wensen en persoonlijkheid. Wie jij bent, wat je wilt en wat je kunt zal centraal staan tijdens dit traject. Dit doen we in jouw tempo en op jouw manier. Samen gaan we op zoek naar een aanpak die bij jouw past en die je ook in de toekomst en je verdere ontwikkeling toe kunt passen. 

Tijdens jouw traject komen de volgende fases aan bod:

Fase 1 | Het probleem verhelderen
In de eerste fase starten we met het in beeld brengen van jouw huidige situatie. Tegen welke problemen loop je aan en hoe beleef je die? Deze fase zal door middel van gespreksvoering en opdrachten doorlopen worden.

Fase 2 | Het probleem vaststellen
Aan de hand van de probleemverheldering stellen we samen jouw hulpvraag en het beoogde eindresultaat vast, gevolgd door concrete doelstellingen.  

Fase 3 | Het probleem behandelen
Nadat jouw hulpvraag en doelen zijn vastgesteld gaan we samen aan de slag met opdrachten om jouw gedrag inzichtelijk te maken zodat er gedragsverandering plaats kan gaan vinden. 

Heb je vragen?
Neem contact op via het contactformulier.

Ik kan je ondersteunen bij de volgende thema's:

  • Zelfkennis en zelfbewustzijn;
  • Zelfvertrouwen en zelfbeeld;
  • Grenzen herkennen en aangeven;
  • Negatieve gedachten en emotie;
  • Stress & burn-out klachten;
  • Balans werk & privé;
  • Faalangst;
  • Assertiviteit;
  • Perfectionisme;
  • Wie ben ik/ wat kan ik;

Jouw investering

Een traject duurt gemiddeld 6-8 sessies. 
Informatie aanvragen

Het kan voorkomen dat je je afspraak moet annuleren. Kosteloos annuleren van een sessie is mogelijk tot 24 uur voor de afspraak, dit dient telefonisch of per email te gebeuren. Bij niet tijdig annuleren zal het consult in rekening worden gebracht.

 

Meld je nu aan voor een persoonlijke traject

Neem contact op

Dit zeggen mijn klanten

"Ik heb Leonie leren kennen als een rustige coach die stil staat bij momenten wanneer er een verdiepingsslag kan worden gecreëerd. Hierdoor zorgt Leonie ervoor dat je scherp blijft en bewust bent van je eigen invulling en je eigen denkpatronen. Je hoeft niet perse een probleemvraag te hebben, middels deze coachingsessies kun je inzicht krijgen in je eigen handelen in praktijksituaties incl. de vraag waarom je dit zo doet. Leuke en verfrissende manier om met een coach in gesprek te zijn!"

Milou - Adviseur recruitment en arbeidsmarktcommunicatie febr 2018

"Ik maakte kennis met Leonie, waarbij er direct een click en vertrouwen was. Ze stelt je op je gemak, is een hele lieve vrouw in de omgang en toch erg professioneel. Ze laat je gedurende de sessies inzien en bewust worden hoe je eigen denkwijze is en welke invloed het heeft en kan hebben op je dagelijkse leven. Door de bewustwording en verdiepingsslag die er gemaakt wordt is er de mogelijkheid uit te zoeken waar bepaald gedrag of bijvoorbeeld een denkwijze vandaan komt.

De regie houd je echter zelf in handen, waarbij ze in steekt op jou hulpvragen die je onderweg tegenkomt. De juiste oefeningen en tips hielpen mij om inzicht te verkrijgen, bewust te worden en gedrag te kunnen veranderen. Dit alles heeft mij enorm geholpen om uiteindelijk te kunnen groeien op zowel persoonlijk vlak als in mijn professie. De handvaten die ze je geeft om een andere manier van denken aan te leren en hoe je dit moet toepassen in je werk of dagelijks leven zijn makkelijk en eigenlijk altijd toepasbaar. Al met al leuke, informele gesprekken gevoerd waar er altijd ruimte was voor interactie en eigen invulling".

Lisa - Verpleegkundige MST dec 2019