Individuele trajecten

Dit zeggen mijn klanten

"Ik maakte kennis met Leonie en er was direct een klik en vertrouwen. Ze stelt je op je gemak; een hele lieve vrouw in de omgang en toch erg professioneel. Ze laat je gedurende de sessies inzien en bewust worden, hoe je eigen denkwijze is en welke invloed het heeft en kan hebben op je dagelijkse leven. Door de bewustwording en verdiepingsslag, die er gemaakt wordt, kun je uitzoeken waar bepaald gedrag of bijvoorbeeld een denkwijze vandaan komt.

De regie houd je echter zelf in handen, waarbij ze insteekt op jouw eigen hulpvragen, die je onderweg tegenkomt. De juiste oefeningen en tips hielpen mij om inzicht te verkrijgen, bewust te worden en gedrag te veranderen. Dit alles heeft mij enorm geholpen om uiteindelijk te kunnen groeien op zowel persoonlijk vlak als in mijn professie. De handvaten die Leonie geeft om een andere manier van denken aan te leren en toe te passen in je werk of dagelijks leven, zijn makkelijk en eigenlijk altijd toepasbaar. Al met al leuke, informele gesprekken gevoerd, waar er altijd ruimte was voor interactie en eigen invulling".

Milou - Adviseur recruitment en arbeidsmarktcommunicatie febr 2018

"Ik heb Leonie leren kennen als een prettige, rustige coach, die bewust stilstaat op de momenten dat er een verdiepingsslag kan worden gemaakt. Hierdoor zorgt Leonie ervoor dat je scherp blijft en bewust bent van je eigen invulling en je eigen denkpatronen. Je hoeft niet persé een probleem te hebben. Middels deze coaching sessies krijg je inzicht in je eigen handelen in praktijksituaties, inclusief antwoord op de vraag waarom je dit zo doet. Een leuke en verfrissende manier om met een coach in gesprek te zijn!"

Lisa - Verpleegkundige MST dec 2019