Loopbaantrajecten

We weten allemaal dat gelukkige, vitale en tevreden medewerkers van onschatbare waarde zijn. Niet alleen leiden zij zelf een vervuld leven, daarnaast heb je als werkgever een waardevol (menselijk) kapitaal binnen je organisatie. Natuurlijk wil je hier met zorg en aandacht mee omgaan. Er is geen betere ‘employment branding’, dan gelukkige medewerkers. De energie die deze ambassadeurs uitstralen heeft een grote aantrekkingskracht op potentiële medewerkers en werkt aanstekelijk naar de mensen om hen heen. Werk doen wat bij je past en waar je je happy bij voelt, levert meer energie op dan dat het kost. Maar werk vinden dat bij je past of de juiste functie binnen je organisatie selecteren of creëren voor een medewerker, gaat niet altijd zonder slag of stoot.

Het ontdekken en herkennen van drijfveren en talenten is geen vanzelfsprekendheid, maar gelukkig zijn er middelen, inzichten en professionals om hierin te ondersteunen. Door het effectief inzetten van een loopbaantraject haal je als werkgever het optimale rendement uit je medewerkers en uit je organisatie. Een laag verzuim, een hoge productiviteit, laag verloop en een hoge medewerkerstevredenheid zijn meetbare beloningen. Voor werkgever én werknemer.

Talenten- en loopbaanassessments
Wie ben je, wat wil je, wat kun je en welke baan past bij jou? Ontdek het met het Talenten- en loopbaanassessment-traject.

Lees verder

Loopbaantraject   
Met een volledig loopbaantraject inclusief talenten-  en loopbaanassessments, krijg je niet alleen nieuwe inzichten, maar ook hulp m.b.t. CV motivatiebrief en sollicitaties.

Lees verder