Over mij

Leonie Rutten

De afgelopen jaren werkte ik als interim coach, HR-adviseur en HR Business Partner. Vanuit deze rollen hielp ik organisaties om toekomstplannen concreet te maken en te vertalen naar een toekomstbestendig personeelsbestand en de uitvoering.   Ik voeg waarde toe door jou eerlijke adviezen en tegengas te geven waar het nodig is. Tegelijkertijd ben ik een externe partij en daarmee objectief voor jouw medewerkers. Door mijn persoonlijke en laagdrempelige aanpak naar de werkvloer toe, ben ik voor hen een benaderbaar aanspreekpunt. Een ideale positie om draagvlak te creëren voor jouw ideeën.  Werken met mij levert jou het volgende op:

Mijn Visie

Vaak worden er plannen uitgewerkt en pas op het moment van uitvoering gedacht aan het juiste personeel. Helaas veel te laat. Zeker met de krapte op de huidige arbeidsmarkt. Wist je dat wanneer jij morgen een andere koers wilt varen, je drie jaar geleden al de juiste mensen had moeten werven?

Ook geloof ik dat we niet langer primair moeten selecteren op vaardigheden, maar juist op karakter. Het karakter is het aangeboren deel van onze persoonlijkheid en daarom lastig te veranderen. Vaardigheden daarentegen, zijn wél aan te leren. Gek hè, dat we het vaak juist omgekeerd benaderen?

Benieuwd naar mijn frisse blik op jouw organisatie? Neem dan contact met me op

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.