Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijk leiderschap is meer inzicht krijgen in jezelf en je bewust
worden van je eigen levenssituatie

persoonlijke ontwikkeling

Tijdens het individuele traject gaan we samen aan de slag met jouw hulpvraag en doelstellingen. We behandelen de problemen waar jij tegenaan loopt, door middel van gesprekken en oefeningen. Ik begeleid je hierbij effectief en nauwgezet, naar een andere manier van tegen je dagelijkse handelen aan kijken, met als doel de juiste gedragsverandering te ontwikkelen. Met deze gedragsverandering beïnvloed jij je toekomst op een positieve manier. Deze positieve impact vergroot jouw zelfvertrouwen: je gaat krachtiger in het leven staan

Jouw persoonlijke route naar succes begint met een telefonische afspraak. Tijdens dit gesprek bespreken we globaal jouw wensen en doelen en bepalen we of er een match tussen ons is. Ik vind het belangrijk dat mijn cliënten zich veilig en vertrouwd voelen en dat er een intrinsieke motivatie is om aan de slag te gaan. Hiermee behalen we het beste resultaat.   


Werkwijze
Jouw persoonlijke traject is afgestemd op jouw wensen en persoonlijkheid. Wie jij bent, wat je wilt en wat je kunt, staat centraal tijdens dit traject. Dit doen we in jouw tempo en op jouw manier. Samen gaan we op zoek naar een aanpak die bij jou past en die je ook in de toekomst en bij je verdere ontwikkeling kunt toepassen. 

Tijdens jouw traject komen de volgende fases aan bod:

Fase 1 | Het probleem verhelderen
In de eerste fase brengen wij jouw huidige situatie in kaart. Tegen welke problemen loop je aan en hoe beleef je die? Deze fase zal door middel van gespreksvoering en opdrachten doorlopen worden.

Fase 2 | Het probleem vaststellen
Aan de hand van de probleemverheldering, stellen we samen jouw hulpvraag en het beoogde eindresultaat vast, gevolgd door concrete doelstellingen.  

Fase 3 | Het probleem behandelen
Nadat wij jouw hulpvraag en doelen hebben vastgesteld, gaan we samen aan de slag met opdrachten om jouw gedrag inzichtelijk te maken, zodat er gedragsverandering plaats kan gaan vinden. 

Heb je vragen?
Neem gerust contact met mij op via het contactformulier.

Ik kan je ondersteunen bij de volgende thema's:

  • Zelfkennis en zelfbewustzijn;
  • Zelfvertrouwen en zelfbeeld;
  • Grenzen herkennen en aangeven;
  • Negatieve gedachten en emotie;
  • Balans werk & privé;
  • Faalangst;
  • Assertiviteit;

Jouw investering

Een traject duurt gemiddeld 6-8 sessies. 
Informatie aanvragen

Het kan voorkomen dat je je afspraak moet annuleren. Kosteloos annuleren van een sessie is mogelijk tot 24 uur voor de afspraak, dit dient telefonisch of per email te gebeuren. Bij niet tijdig annuleren zal het consult in rekening worden gebracht.

 

Dit zeggen mijn klanten

"Tijdens het coachingstraject heb ik Leonie leren kennen als een rustig, empathisch en professionele coach. Door een spiegel voor te houden en inzichten te geven in reacties daarop, ben ik een stuk bewuster geworden van verschillende factoren.

Vrijwel direct merkte ik hierdoor verandering in de praktijk. Door de persoonlijke aanpak en ruimte voor het aangeven van de eigen behoeften, heb ik het traject als erg prettig ervaren. Daarbij heeft de informele en vakkundige sfeer tijdens de gesprekken geholpen bij mijn gewenste resultaat!!"

Joyce - HR medewerker oktober 2020

"Ik maakte kennis met Leonie, waarbij er direct een click en vertrouwen was. Ze stelt je op je gemak, is een hele lieve vrouw in de omgang en toch erg professioneel. Ze laat je gedurende de sessies inzien en bewust worden hoe je eigen denkwijze is en welke invloed het heeft en kan hebben op je dagelijkse leven. Door de bewustwording en verdiepingsslag die er gemaakt wordt is er de mogelijkheid uit te zoeken waar bepaald gedrag of bijvoorbeeld een denkwijze vandaan komt.

De regie houd je echter zelf in handen, waarbij ze in steekt op jou hulpvragen die je onderweg tegenkomt. De juiste oefeningen en tips hielpen mij om inzicht te verkrijgen, bewust te worden en gedrag te kunnen veranderen. Dit alles heeft mij enorm geholpen om uiteindelijk te kunnen groeien op zowel persoonlijk vlak als in mijn professie. De handvaten die ze je geeft om een andere manier van denken aan te leren en hoe je dit moet toepassen in je werk of dagelijks leven zijn makkelijk en eigenlijk altijd toepasbaar. Al met al leuke, informele gesprekken gevoerd waar er altijd ruimte was voor interactie en eigen invulling".

Lisa - Verpleegkundige MST dec 2019