Als werkgever wil je gezond gedrag stimuleren en jouw medewerkers ondersteunen in vitaliteit. Zij zijn tenslotte het kapitaal van je onderneming. Investeer je in jouw medewerkers, dan investeer je in een duurzame organisatie en het uiteindelijke resultaat daarvan.

Tijdens de workshops gaan medewerkers in groepen op een inspirerende en interactieve manier aan de slag met het gekozen thema, zodat zij bewust worden van hun eigen gedragspatronen. 

Workshop werkstress/belasting
Hoe werkt jouw stressmechanisme? Wat zijn jouw stress-signalen? Wat zijn jouw energiegevers en energie vreters? En wat kun je doen, om te voorkomen dat je uitvalt met burn-out klachten? Tijdens deze workshop, waarbij inzicht en bewustwording centraal staan, krijg je antwoord op deze vragen. 

Lees verder

Workshop drijfveren & talenten voor teams
Wil jij de samenwerking binnen je team verbeteren? Met de workshop Drijfveren & Talenten krijgen deelnemers inzicht in de sterke punten van de teamleden, hoe ze elkaar kunnen ondersteunen en effectief gebruik maken van elkaars talenten. Deze praktische en leerzame workshop is een ideale invulling van een teambuildingsdag.
 

Lees verder

Workshop bokscoaching 
Tijdens deze workshop zetten we boksen als middel in om tot inzicht te komen. Door diverse oefeningen krijgen deelnemers op een laagdrempelige manier inzicht in hun gedachten- en gedragspatronen. Je ervaart  aan den lijve hoe je van instinctief reageren overgaat tot bewust acteren.

Lees verder

Workshop DISC voor teams
De DISC Persoonlijkheidsanalyse brengt de complexiteit van mensen en hun gedrag overzichtelijk en begrijpelijk in kaart. Het geeft niet alleen inzicht in eigen gedrag, krachten en valkuilen, maar ook in dat van anderen. Het stelt medewerkers in staat teamleden te benaderen zoals de teamleden benaderd willen worden.

Lees verder

Enthousiast? Vraag vrijblijvend meer informatie aan. 

Neem contact op